Today.ua

“Перший ювілей“: Камалія показала підрослих дочок-близнючок в день їх 10-річчя

Сьогодні день народження відзначають дочки Камалії. Близнючкам Арабеллі та Мірабеллі, яких українська співачка народила від пакистанського мільярдера, виповнилося 10 років.

В особистому акаунті в Інстаграм артистка опублікувала барвистий сімейний портрет, на якому разом із чоловіком та доньками постала в однакових вишиванках.

Камалія зазначила, що на 10-річчя дочок мріяла влаштувати галасливе свято, зібрати рідних, друзів, найняти аніматорів, фокусників, замовити великий святковий торт, але через сучасні реалії святкування довелося скасувати.

Також у вітальному посту співачка зізналася, що не живемо разом із чоловіком – сама вона знаходиться в Україні, а Захур у Лондоні з дітьми.

"...війна вносить свої нещадні корективи… Вона розлучила нас, штовхаючи дівчаток у небажане вигнання з рідної країни. А як же вони мріють жити в Україні! Я залишаюсь вдома, розуміючи, як і дуже багато українців, що моє місце тут, ми повинні робити все задля Перемоги. Захур був змушений бути разом з донечками, покинувши свій бізнес, але все заради дітей", - написала Камалія.

За словами артистки, з початку навчання дочок у Лондоні вони мали одне скромне прохання, єдиний подарунок, який вони щиро бажали, - це відзначити своє 10-річчя в Києві.

"Ми всім серцем прийняли їхнє бажання, усвідомлюючи, що серед буремності, хаосу просте та інтимне святкування в колі найдорожчих друзів і родини має незмірну цінність. І зараз лише так!" - розповіла зірка.

Шанувальники приєдналися до привітань, у передчутті на нові фото та відео зі святкування 10-річчя Арабелли та Мірабелли.

Нагадаємо, Камалія показала свою 66-річну маму у купальнику після різкого схуднення: "Як дівчинка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ