Today.ua

“Перша леді Європи!“: Олена Зеленська у трендовому костюмі з брюками-палаццо викликала фурор у Німеччині

Олена Зеленська прибула з візитом до Німеччини. Перша леді України побувала у центральній бібліотеці Франкфурта-на-Майні. 44-річна дружина президента поспілкувалася із гостями заходу та розповіла про книжкові проекти, які реалізуються спільно з Міністерством культури. Вона викликала фурор у трендовому костюмі із брюками-палаццо.

Обраниця глави держави з'явилася у чорному вбранні. Костюм-трійку вона доповнила стильною блузкою бежевого відтінку. Жакет прикрасила мініатюрна брошка. Олена Зеленська зробила жіночну зачіску та зібрала волосся на потилиці.

Перша леді України обрала вишукані коштовності. Вона прикрасила вуха витонченими сережками, а зап'ясток – кількома золотими браслетами.

Образ почесної гості доповнив макіяж у натуральних тонах. Зеленська виділила очі димчастими тінями, а на губи нанесла напівпрозорий рожевий блиск.

"Центральна бібліотека німецького міста Франкфурт-на-Майні – один із найпопулярніших громадських закладів, які щорічно приймають майже півтора мільйона відвідувачів. У бібліотеці з 2019 року існує українська книжкова поличка, яку я сьогодні мала можливість поповнити разом із партнерами… Українська книга з'явиться у найкращих бібліотеках по всьому світу. І буде разом з українськими дітьми всюди, куди б їм не довелося тікати через російську агресію", - відзначила Олена на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Зеленська наголосила, що українські книжкові полички вже є у 20 країнах світу. Шанувальники адресували Олені компліменти:

"Ви перша леді Європи!", "Яка красива", "Ви - сама досконалість", "Розкішна, ми вас любимо", "Дякую, що прославляєте наш народ", "Диво, яка ви красива", "Ефектний образ, ви навіть у строгому вбранні прекрасні", - прокоментували фоловери знаменитості.

Раніше Олена Зеленська вийшла у світ у Польщі. Дружина президента України постала у ефектному лимонному костюмі, прикрашеному патріотичною брошкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ