Today.ua

Перша бійка: в Раді сталися сутички між Тищенком і нардепом від ОПЗЖ

Сьогодні, 30 жовтня, у Верховній Раді 9-го скликання відбулося перше зіткнення народних депутатів. Так, прямо в сесійній залі почали з'ясовувати стосунки нардеп від президентської партії "Слуга народу" Микола Тищенко та представник ОПЗЖ Микола Скорик.

Емоційна розмова народних обранців відбулася після того, як Рада не підтримала проект постанови, ініційованого Скориком, про створення тимчасової слідчої комісії з приводу подій 2 травня 2014 року в Одесі.

Це питання було внесене до порядку денного вчора, 29 жовтня, а потім перенесене на 30 жовтня.

Відео емоційної дискусії вже з'явилось в мережі. Журналісти зазначають, що далі відірваних гудзиків справа не зайшла.

Нагадаємо, раніше Микола Тищенко влаштував скандал під Офісом президента. Інцидент стався на вулиці Банковій під час протесту підприємців проти законопроектів №1053-1 і №1073. Представник "Слуги народу" Микола Тищенко підійшов до мікрофона, але його відразу ж вимкнули. Під крики "Ганьба!" натовп прогнав нардепа Тищенка з Банкової. Сам нардеп був серед тих, хто підтримав скандальний законопроект.

У мережі з’явилося відео, на якому Микола Тищенко просить допомоги у поліції після того, як дві жінки з числа протестуючих доторкнулися до нього. Нардеп Тищенко попросив співробітників поліції, які стежили за порядком на акції протесту, убезпечити його від дотиків з боку жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ