Today.ua

“Перевершила дружину генпрокурора“: блондинка зі “Слуги народу“ вдягла на себе дві місячні зарплати

Новоспечена депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва приїхала на тренінг партії в Трускавець в сарафані Versace останньої колекції вартістю 430 євро. Про це повідомила журналістка Анна Стешенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Знайомтеся, майбутній депутат Ради від партії "Слуга народу" - Аллахвердієва Ірина Валеріївна. Жінка яскрава. На тренінг для депутатів від Зе в Трускавець вона приїхала в сарафані Versace останньої колекції. Таке ж плаття-сорочка, з аналогічним помітним іменним принтом можна було купити за 430 євро. А сьогодні взагалі задешево - за 258 євро", - повідомила Стешенко.

Журналістка додала, що новоспечена депутат раніше працювала в страховій компанії, "тому явно собі це може дозволити", а любов українських народних обранців до брендів та лого є "непереможною".

"У новій Раді у Ірини Луценко "в лабутенах" буде конкуренція", - додала журналістка.

Нагадуємо, у понеділок, 29 липня, обрані до Верховної Ради України представники президентської партії «Слуга народу» почали тижневий тренінг у «школі молодого депутата». Напередодні всі вони з'їхалися в Трускавець, де оселилися в найдорожчих готелях міста — «Ріксос» та «Женева». Протягом семи днів новообрані депутати будуть слухати інтенсивні лекції від Київської школи економіки, які будуть проводитися з 8:30 до 21:30. Народні депутати навчаться не лише натискати на кнопки у Раді, але й будувати політичні стратегії, створювати законопроекти, вивчатимуть бюджетний процес та механізми прийняття державних рішень.

Як повідомлялося, лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков розповів, які розтрати зазнала партія на організацію тренінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ