Today.ua

“Перетворили канал на убожество“: Рабінович хоче купити у Коломойського “1+1“

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя", яка знаходиться на другому місці за поточними результатами позачергових виборів до Верховної Ради, Вадим Рабінович натякнув на можливі плани з приводу покупки телеканалу "1+1", власником якого наразі є олігарх Ігор Коломойський. Про це Рабінович сказав в коментарі журналісту руху "Чесно".

"З Коломойським і каналом" 1+1 "- я з ними готовий йти в коаліцію. Я колись володів цим каналом і це був пристойний канал. Потім я його продав, і вони зробили з нього це "убожество", яке знущається над людьми і просто вносить ненависть в нашій країні. Я готовий купити у Коломойського назад цей канал", - заявив він.

Нагадаємо, наразі в партії “Слуга народу” обговорюється ідея заборонити бути власниками українських засобів масової інформації людям, які мають бізнес в Росії. Крім того, заборону пропонується поширити і на партнерів таких бізнесменів. Поки що дана ідея знаходиться на стадії обговорення. У підсумку потрібно підготувати грамотний проект закону, який не дозволить зруйнувати все після одного судового позову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ