Today.ua

Перенесення гастролів: в “Кварталі 95“ знають, коли закінчиться карантин

"Квартал 95" переніс всі свої гастролі у зв'язку з карантином, оголошеним через поширення коронавірусу. Як відомо, в кінці травня і на початку червня "Вечірній квартал" мав відпрацювати невелике турне по Україні. Перший концерт мав відбутись 29 травня в Києві.

Власник квиткової компанії Karabas Максим Плахтій повідомив, що продаж квитків на всі концерти впав в сотню раз.

"Якщо раніше наша компанія продавала в день в середньому 5 тисяч квитків, то тепер - 50. Найгірше продаються квитки на ті концерти, які повинні відбутися в травні і червні. Ті, які восени - краще. Найкраще продавалися до недавнього часу квитки на концерт The Hardkiss. Але це лише тому, що він повинен пройти на НСК "Олімпійський" 29 травня майбутнього року. Тут люди спокійні, розуміють, що до цього часу карантин точно закінчиться", - повідомив директор Karabas.

За його словами, наразі є ймовірність, що багато травневих і частково червневих виступів перенесуть на осінь і більш пізні терміни. При цьому квитки на всі ці концерти все ще знаходяться в продажу. Це пояснюється тим, що організаторам невигідно скасовувати гастролі, а офіційною датою закінчення карантину поки що залишається 24 квітня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як і коли будуть послаблювати карантин в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ