Today.ua

Переможниця “Голосу країни-9“ зізналася, як обирала собі тренера

У неділю, 21 квітня, відбувся фінал дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни". Переможницею проекту стала вокалістка Оксана Муха, яка була в команді молдавського виконавця Дана Балана. В інтерв'ю дівчина розповіла, чим вона керувалася при виборі зіркового тренера під час сліпих прослуховувань. На кастингу "Голосу країни" до Оксани повернулися два крісла – Дана Балана і Потапа. Не роздумуючи, львівська співачка обрала Дана.

"Я відчула в ньому якийсь дивний зв'язок. Він дуже тонко відчуває творчі кордони. Він шукає щирість – це мені сподобалося", - поділилася артистка своїми першими враженнями про Дана Балана.

Оксана також зізналася, що під час першого виходу на сцену "Голосу країни" її переповнювало хвилювання. "Сліпі прослуховування" подолати було вкрай складно, адже у артистки було всього 1,5 хвилини, щоб підкорити зіркових суддів. На кастингу львів'янка до того ж була останньою, що ще більше додавало їй переживань.

https://youtu.be/hwCSe2vSn_E

"Ситуація була складна: коли у тебе попереду цілий вечір, місць всього 4 і те, що їх додали... Коли вже більше половини учасників виступили, і були зайняті крісла Тіни Кароль і Монатіка, єдине, про що я думала: "Господи, лише б я взагалі заспівала сьогодні". Тому що буде дуже боляче, якщо не вийду на сцену... Прийшов момент, коли повинна була виступати, я розуміла, що остання і усвідомлювала особливість цього часу, відповідальність. Було дуже важко зібратися з думками", – розповіла Оксана Муха.

Проте найскладнішим у підсумку виявився не перший виступ, а вокальні нокаути на шоу "Голос країни". Тоді вокалістка успішно поборолась за місце в бажаних прямих ефірах, однак її друзі з шоу не пройшли далі, що було для неї дуже боляче.

"Я відчула шалену конкуренцію на нокаутах, це був дійсно складний етап, коли ти стоїш за крок до бажаних прямих ефірів. Всі дуже переживали і хотіли пройти далі... Якщо батли пройшли в розслабленій атмосфері, то вже на нокаутах всі зрозуміли, як все виглядає, коли учасники покидають проект. Це було досить страшно. Особливо, коли друзі, з якими ти спілкуєшся, в яких ти віриш, покидають шоу", - розповіла співачка.

Раніше Today.ua повідомляв, що суддя проекту "Голос країни" Тіна Кароль приревнувала Дана Балана до вокалістки його команди Катерини Бєгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ