Today.ua

Переможниця “Голосу країни-9“ отримала звання Заслуженої артистки України

Переможниця дев'ятого сезону вокального проекту "Голос країни" на каналі "1+1" Оксана Муха стала Заслуженою артисткою України. Під час шоу дівчина була підопічною Дана Балана. Вокалістку відзначили, зокрема, за значний особистий внесок у державний культурно-освітній розвиток та високий професіоналізм. Про це йдеться в Указі Президента України №188/2019 "Про відзначення державними нагородами України".

За словами Оксани, для неї було дуже несподівано отримати таку почесну відзнаку. Протягом одного місяця вона стала переможцем "Голосу країни-9" і Заслуженою артисткою України.

"Це неймовірний і божевільний місяць. На «Голосі країни» мене обрали люди, а тепер ще й відзначило держава. Для мене це подвійна радість. Я дуже щаслива, що за 11 років моєї роботи я нарешті можу отримати подяку, ще й яку. Це значні нагороди для мене і велика перемога", — розповіла Оксана Муха.

Стало відомо, що підопічна Дана Балана також стане запрошеною гостею на всеукраїнському турі свого тренера. Міжнародний артист планує відвідати 11 міст України в кінці весни.

https://youtu.be/EWfKzgupVwY

Раніше переможниця "Голосу країни-9" Оксана Муха розповіла, чому на "сліпих" прослуховуваннях вона обрала команду Дана Балана і що для неї стало найскладнішим під час прямих ефірів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ