Today.ua

Переможець “Танців з зірками“ потрапив на шоу “Голос країни“

Сергій Костецький, який у 2007 році став переможцем шоу "Танці з зірками", став учасником "Голосу країни".

Так, 12 років тому Костецький переміг у танцювальному проекті в парі з Лілією Подкопаєвою, а тепер вирішив спробувати себе у вокалі.

На цих вихідних в ефір вийшов п'ятий випуск популярного українського шоу "Голос країни 9", який здивував всіх новими талантами. Тренери Тіна Кароль і Дмитро Монатік вже майже зібрали свої команди. У Дмитра наразі вже є 15 учасників, у Тіни - 14. А команда Дана Балана поповнилася ще одним вокалістом - ним став переможець "Танців з зірками" Сергій Костецький.

Він розповів, що займається музикою вже протягом шести років. Костецький впевнений, що "Голос країни" допоможе йому відкритися і показати себе з нової сторони. На "сліпих прослуховуваннях" Сергій виконав пісню A Little Less Conversation легендарного співака Елвіса Преслі.

До нього повернувся Дан Балан, і Сергій став учасником його команди. Костецький зазначив, що вокал дає йому можливість виражати свої емоції не за допомогою тіла, а "за допомогою душі". Дан Балан висловив здивування, що з усіх тренерів до Костецького повернувся тільки він.

https://youtu.be/dgnYkTKqgGo

Нагадаємо, раніше стали відомі переможці другого півфіналу нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ