Today.ua

Печиво до Нового року: найпростіший рецепт

Печиво у багатьох із нас асоціюється саме з Новим роком. Пряна ароматна випічка створює атмосферу тепла, дому і затишку. Саме тому ми рекомендуємо не забути про ці смаколики у зимові свята. Рецептів домашнього печива існує дуже багато, але ми віднайшли найпопулярніший та найпростіший.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

Спосіб приготування

Щоб приготувати смачне домашнє печиво, у просіяне борошно додайте соду. На терці натріть холодне вершкове масло. Змішайте, додайте туди цукор, яйця, жовтки і мед, після чого замісіть тісто. Залиште тісто на ніч в холодильнику. Зранку розкатайте корж товщиною 0,5 см. Виріжте з тіста фігурки. Ідеально підійдуть олені, сніговики, ялинки та інші символи Нового року. Змастіть деко олією, викладіть печиво і запікайте при температурі 200 градусів до рум’яного вигляду. Готове печиво прикрасьте білим і чорним шоколадом — додайте фігуркам елементи святкового декору.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що подати до святкового столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ