Today.ua

Партія Вакарчука хоче об‘єднатися ще з однією політсилою

Партія Святослава Вакарчука "Голос" запропонувала "Силі людей" йти на вибори до Верховної Ради однією командою. Про це розповів заступник голови "Голосу" Ярослав Юрчишин.

"Спілкування відбувається, пропозиція "Силі людей" подана, тому зараз меч, скорше, на полі колег", - зазначив він.

Народна депутатка Наталія Веселова, яка є членом партії "Сила людей", в свою чергу зазначила, що молоді партії мають об'єднуватися навколо цінностей. А обрати треба партію, яка вже є брендом.

"Треба обрати бренд, треба обрати ту партію, яка вже зареєстрована, на базі якої можна йти усім", - сказала Веселова.

Відомо, що "Сила людей" уже стала партнером з двома невеликими партіями — "Українська Галицька Партія" та "Демократична сокира". Вони координуватимуть свою роботу з "опору російському реваншу" та просуватимуть демократичні реформи.

Співголова партії "Демократичний альянс" Василь Гацько також підтримав об’єднання демократичних сил. Він, вважає , що є чотири принципові критерії, яким має відповідати союзники його політсили: проукраїнські погляди, доброчесність, неолігархічність, а також ця партія має бути правоцентристською або центристською.

Згідно з останнім опитуванням, саме партія "Голос" Вакарчука має найбільший серед зазначених вище партій рейтинг.

Нагадаємо, партія Святослава Вакарчука "Голос" 7 червня проведе з’їзд, на якому затвердить персональний склад виборчого списку для участі у виборах до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ