Today.ua

Партія Гриценка йде на вибори разом з трьома іншими політсилами

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що його політсила піде на дострокові парламентські вибори разом з трьома іншими партіями. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Він наголосив, що указ про проведення виборів до Верховної Ради вже видано - вони відбудуться 21 липня 2019 року.

"Наша команда "Громадянська позиція" спільно з партіями "Народний контроль" (Дмитро Добродомов), "Рідна країна" (Микола Томенко) і "Європейська партія України" (Микола Катеринчук), посилена професіоналами в ключових сферах - разом ідемо на вибори. Формувати новий парламент і новий уряд на нових цінностях - професійності, чесності й нульової толерантності до корупції", - заявив Гриценко.

Він наголосив, що координаційна рада партії прийняла рішення про призначення керівником Центрального виборчого штабу Андрія Мисика, який очолює виконком партії "Народний контроль".

"Під керівництвом Андрія Мисика Центральний виборчий штаб уже розгортається і працюватиме в тій самій (відомій журналістам) будівлі на Подолі за адресою: вулиця Іллінська, 22", - додав Гриценко.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський пропонує скасувати мажоритарку і знизити прохідний бар’єр на парламентських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ