Today.ua

“Остаточний розрив з Росією“: Порошенко назвав головну мету походу в Раду

Колишній президент Петро Порошенко, який очолив у п'ятницю, 31 травня, політичну партію "Європейська солідарність», заявив, що оновлена партія Петра Порошенко йде в парламент, щоб домогтися повного і остаточного розриву політики України і Росії. Україна повинна йти в Європу, і саме такою буде мета політсили «ЄС».

«Україна в Європі — це смерть російського імперського проекту», — підкреслив Петро Порошенко.

Він також розкритикував ідеї винести питання про примирення з Росією на референдум.

«Уявіть, що в 2014 році ми замість того, щоб захищати свою країну, проводили опитування, чи варто нам захищатися», - обурився Петро Олексійович.

Лідер партії «ЄС» також оголосив, що їх політсила не збирається йти в опозицію після виборів.

«Ми не йдемо, щоб бути в опозиції. Ми йдемо брати владу і перемагати. Будь-які інші розмови, дезертирство  будуть оцінюватися за законами військового часу», — з іронією сказав Порошенко.

П'ятий президент України пояснив, що партія «ЄС» ставить собі за мету не допустити узурпації влади командою нового президента Зеленського.

«Є загроза надмірної концентрації влади. Абсолютно очевидно, що не можна віддавати владу в одні руки», — вважає Порошенко.

Колишній президент України Петро Порошенко вважає, що кримінальні справи проти нього порушують за скаргами «ворогів України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ