Today.ua

Осадча та Горбунов святкують третю річницю весілля: вітали одне одного в Instagram

Катя Осадча та Юрій Горбунов сьогодні відзначають третю річницю весілля. З такої щасливої нагоди молодята не могли одне одного не привітати. І Катя, і Юрій опублікували привітання на своїх сторінках в Instagram.

"Три роки тому ми сказали одне одному - так :) три роки ти мій чоловік @gorbunovyuriy дякую тобі за те, що ти є в моєму житті, все решта скажу особисто", - написала Катя на своїй строрінці, розмістивши привітання поряд зі снімком, де вони з Юрієм разом на зйомках шоу.

https://www.instagram.com/p/B8GpjtPhRtz/

У свою чергу, її зоряний чоловік віддав перевагу більш легковажному знімку – де вони разом відпочивають на Сейшелах. Щоправда й там ніякої оголеної натури немає. Все – дуже пристойно.

"Вітаю тебе, любов моя!! Офіційно-три роки разом! Не офіційно - більше. Дякую що ти є! Дякую за нашого Івасика!!" – написав дружині шоумен.

https://www.instagram.com/p/B8GqbEUpEoR/

Тепер уже й не віриться, що колись подружжя могли привітати одне одного без соцмереж. Під їхніми публікаціями одразу з'явилися вітання від колег.

"Наче тільки одружилию а вже три роки. Вітаю вас! Любимо сильно", - першою відгукнулася Маша Єфросиніна на сторіці Осадчої.

Прокоментувала вона й фото на сторінці Горбунова. Щоправда, трохи лаконініше.

"Масики", - написала Маша і вявилась легкою на руку, бо після її вітання на подружжя проллявся цілий "зоряний дощ" рясних побажань.

Молодят також поздоровили Джамала, Санта Дімопулос, Ілона Гвоздьова та інші зірки.

Нагадаємо, через цікаве вбрання Катю Осадчу запідозрили у третій вагітності, але вона це ніяк не коментує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ