Today.ua

“Ось я – у білому“: Алла Мазур порадувала своїх шанувальників красивим новорічним фото

Алла Мазур, яка зараз переживає не найкращий період свого життя, опублікувала в Instagram світлину, на якій вона вийшла дуже гарною. Телеведуча стоїть поряд зі святково прикрашеною ялинкою в ошатному білому строї.

На Аллі Мазур – святковий, білого тону, приталений піджак із глибоким вирізом та стразами на одному з лацканів.

"Ви мені написали, що неодмінно треба одягати щось світле)) Тому ось - фото в білому) З прийдешнім новим роком вітаю усіх, друзі! Добрих змін - для країни, і для кожного з нас", - пише телеведуча, звертаючись зі своєї сторінки до шанувальників і глядачів.

Алла й справді вдягнулася так, як личить зустрічати рік Білого (Металевого) Пацюка. У неї  одяг оздоблений стразами, що зовні нагадують лискучий метал. Сама телеведуча чудово виглядає у цьому святковому інтер’єрі. Вона помолодшала і погарнішала, що помітили в коментарях до її фото.

"Здоров'я, гарного настрою, здійснення мрій! Ви дуже гарна! Щасливого Нового року!", " Алла Ви неймовірно гарна та сильна жінка. Я пишаюсь Вами і знаю що Боженька допоможе Вам подолати всі життєві випробування. Хай мрії збуваються! З Новим роком!", "Ми любимо Вас! Неділя без Вас - не неділя... Бажаємо здоров'я, достатку та миру!", - пишуть шанувальники ведучої.

https://www.instagram.com/p/B6vKNhnHl7f/

В усіх коментарях – побажання миру, достатку і, насамперед, здоров'я. Воно їй зараз потрібне найбільше. Адже, як ми уже згадували, Алла Мазур зізналася, що у неї виявили онкозахворювання, і вона починає з ним боротьбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ