Today.ua

Онучка Софії Ротару показала наймодніший спортивний костюм 2023 року

21-річна онучка Софії Ротару живе та працює моделлю в Нью-Йорку, а тому про моду вона знає багато. Манекенниця вийшла у світ у наймоднішому спортивному костюмі цього року.

Наймодніший спортивний костюм 2023 року

Про те, що спортивні костюми з джогерами та худі вже застаріли, знають не всі. Але це правда. На зміну об'ємним кофтам з капюшоном прийшли вкорочені світшоти, а на зміну брюкам із гумками на штанинах – широкі штани.

В особистому обліковому записі в Інстаграм онука Софії Ротару опублікувала серію нових фото, похвалившись трендовим вбранням

"Весняна палітра кольорів", - зазначила у публікації Софія Євдокименко.

На вулицях Нью-Йорка модель з'явилася у костюмі ніжного лавандового відтінку, що складається з широких штанів у підлогу зі стрілками та завищеною посадкою та об'ємного лонгсліву з довгими широкими рукавами. Манекенниця скористалася модним лайфхаком, заправивши низ кофти в бюстгальтер під грудьми, щоб оголити плоский живіт і полегшити образ.

Своє вбрання онука української артистки доповнила блакитними замшевими туфлями з гострим носком, на високому підборі, цікавою "м'ятою" сумочкою золотого відтінку, широким чокером та своїми улюбленими сонцезахисними окулярами.

Такі костюми можна носити комплектом чи окремо. Поєднувати із взуттям на підборах, кедами, кросівками, лоферами та балетками. Для дівчат невисокого зросту, об'ємні штани краще одягати з облягаючим верхом, і навпаки - об'ємний світшот з легінсами або джинсами слім-фіт. Якщо на вулиці холодно, то краще обрати або вкорочену куртку, або довге пальто/тренч.

Нагадаємо, стилісти назвали трендові фасони піджаків, які модно носити цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ