Today.ua

Омолоджуюча маска для обличчя з трьох інгредієнтів: рецепт натурального антивікового засобу

Маска для обличчя, приготовлена в домашніх умовах, здатна створити справжнє диво. Відновити пружність і тонус вашої шкіри та видалити тонкі лінії і зморшки на обличчі допоможе омолоджуюча маска з трьох інгредієнтів - яйця, лимона і кокосового масла. Ефект ви помітите дуже скоро, тому поспішіть випробувати на собі цей диво-засіб.

Омолоджуюча маска з ефектом ботокса

Для приготування маски вам знадобиться 1 яєчний білок, ½ чайної ложки лимонного соку і ½ чайної ложки кокосового масла. Маску рекомендується застосовувати ввечері перед сном, не частіше 2 разів на тиждень.

Для початку відокремте білок від жовтка, і візьміть тільки білок. Збийте його міксером, додайте лимонний сік і кокосове масло. Ретельно все перемішайте.

Перед нанесенням маски ретельно очистіть обличчя теплою водою і нанесіть засіб. Змивати маску можна після того, як відчуєте на обличчі тонку скоринку. Після зняття маски обов'язково потрібно зволожити обличчя кремом.

До складу цієї омолоджувальної маски входять тільки натуральні інгредієнти, які не замінить жоден хімічний засіб. Лимон має антиоксидантну дію і очищає шкіру. Крім того, він відбілює пігментні плями на обличчі і допомагає клітинам відновлюватися. Яєчний білок бореться зі зморшками, звужує великі пори і надає шкірі ефект сяйва. Кокосова олія позбавляє зморшок, живить епідерміс, зволожує шкіру, бореться зі слідами прищів і відбілює пігментні плями.

Раніше повідомлялося, як приготувати домашню омолоджуючу маску для обличчя з насінням льону і зеленим чаєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ