Омлет з авокадо та іншими овочами – ідеальна страва з яєць на сніданок. Багато часу на приготування у вас не піде, а отримана страва сподобається навіть гурманам. Омлет за цим рецептом виходить схожим на пиріг. Він досить пишний та ситний.
Омлет з авокадо по-мексиканськи
Інгредієнти:
- яйця – 3 штуки;
- борошно – 1 ст.л.;
- сметана – 1 ст.л.;
- перець болгарський – половина;
- помідори – 4 штуки;
- синя цибуля - половина;
- лайм – половина;
- лаваш або тортилья – 2-3 штуки;
- вершкове масло - 20 г;
- кінза, інша зелень – за смаком;
- сіль;
- оливкова олія.
Перець і синю цибулю наріжте кубиками. Підсмажте овочі до напівготовності, приправте коріандром.
Збийте яйця, додайте борошно, сметану, сіль. Розмішайте і залийте яєчною сумішшю овочі на сковороді. Додайте в омлет нарізані помідори і смажте з одного боку до готовності.
Поставте сковороду із омлетом у духовку на 10 хвилин. Запікайте омлет при температурі 180 градусів.
Поріжте авокадо великими шматками і обсмажте вершкове масло на сковороді.
Омлет викладіть зі сковороди на лаваш, прикрасьте скибочками авокадо та гілочками кінзи.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати пишний пористий омлет у духовці, як у дитячому садку.