Today.ua

Омелян публічно звинуватив Зеленського в неадекватній поведінці: “Може, все ж здасте аналізи, Олександрович?“

Володимир Омелян, колишній міністр інфраструктури, часто критикує нинішню владу в своїх соцмережах. На цей раз екс-міністр обурився тим, як президент Володимир Зеленський накинувся на українських далекобійників, які "руйнують українські дороги", але при цьому глава держави ніяк не реагує на результати стихії в Західній Україні і на вибух будинку в столиці, мешканці якого залишилися без даху над головою.

"У неділю вибухає будинок. Загинули люди. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль публічно обіцяє кошти, але вони досі не виділені. На Західній Україні повені, загинули люди, знищено інфраструктуру і десятки будинків. Люди просять хоча б про якусь допомогу, адже втратили все, що наживали на протязі всього життя. Кошти досі не виділено...", зазначає Омелян.

За словами Омеляна, коли він працював в уряді, в таких екстренних випадках, як пожежа чи повінь, в той же день проводилося позачергове засідання Кабміну і виділялися кошти з Резервного Фонду на допомогу постраждалим. Президент чи прем'єр особисто виїжджали на місце події. У наші дні такого немає.

"Україна, наші дні: Президент в наркотичному угарі порпається по чатах у вайбері, знімає відео і загрожує водіям. «І тримає все під контролем!». Що він може тримати на контролі, якщо він досі не зрозумів, де він знаходиться? Може, все ж здасте аналізи Олександрович?", – неоднозначно звернувся до президента екс-міністр.

Нагадаємо, 23 червня Зеленський записав відеозвернення до далекобійників, в якому пригрозив знайти і покарати всіх тих, хто викладає в закриті чати інформацію про обхідні шляхи проїзду дорогами України, які не призначені для вантажного транспорту, тим самим порушуючи ПДР. Президент назвав недобросовісних далекобійників "засранцами", які не здатні допомогти зробити для країни щось хороше, але які заважають іншим це робити і все руйнують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ