Today.ua

Оля Полякова зробила несподівану заяву про свій новий кліп

Українська співачка Оля Полякова розмістила в Instagram перші кадри свого нового кліпу "Лед тронулся", який співачка присвятила дітям. Про це вона написала під фото.

"Ця історія буде присвячена... дітям! Часто в гонитві за успіхом і визнанням ми забуваємо про тих, заради кого живемо і працюємо – про наших дітей. Ми прагнемо зайняти високий статус у суспільстві, в професії, а приділити трохи уваги дитині нам іноді ніколи. Але ж тільки для них ми, незважаючи на всі наші помилки і поразки, найкращі, найважливіші, найголовніші люди, тільки для них справжні королі і королеви!" – повідомила Полякова.

Шанувальники співачки почали активно коментувати публікацію. Дехто зазначив, що "по фото не скажеш, що пісня для дітей", але більшість звернули увагу саме на слова співачки, а не на фото, відмітивши, що "ці слова потрібно пам'ятати завжди".

Режисером нового кліпу співачки виступив Алан Бадоєв. В образі зірки фігурного катання у кліпі співачці навіть доведеться провалитися під лід. Усі інші подробиці відео поки не розголошуються. Відомо, що прем'єра відбудеться 8 березня.

У прес-службі співачки повідомили, що зйомки кліпу відбувалися в Льодовому палаці у Броварах. Спеціально для нового відео був запрошений дворазовий чемпіон України і світу в одиночному катанні, фігурист Дмитро Дмитренко.

https://youtu.be/uL1I2hCelsI

Нагадаємо, Оля Полякова розмістила у своєму Instagram архівне фото, на якому їй 18 років. 

Раніше Оля Полякова опублікувала інтригуючі фото з колегами по фільму "Свінгери-2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ