Today.ua

Оля Полякова повеселила фанатів образом “служниці народу“

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно заявила про створення власної політичної партії, повеселила своїх підписників в Instagram кумедним фотоколажем. На знімку артистка постала у вигляді "служниці народу" з булавою в руці. В такому незвичайному образі зірка привітала всіх своїх підписників з Днем блондинок. Шанувальники співачки оцінили її натяк на серіал "Слуга народу", і відзначили, що в такому образі Полякова могла б бути "дружиною президента".

«Ванга ж передбачала жінку блондинку президента. Всі думали на Тимошенко, а тут як би і Полякова може», «А я б проголосувала за Олю! Давно за нею спостерігаю, дуже розумна і кмітлива баба! Нормальна, адекватна і своя в дошку!», «Я звичайно була за Зеленського, і я дуже рада що він президент... І Оля мені дуже подобається, і гумор та пісні.... Але Оля, політика? Ні... перебір», "Всі кому не лінь йдуть у політику...Капець", - написали фоловери.

Як повідомлялося, Оля Полякова створює власну партію під назвою "Жінкам влада!" до складу якої будуть входити виключно жінки.

Під час свого виступу на Форумі Жіночого партнерства співачка закликала всіх жінок до об'єднання, метою якого є боротьба з гендерних шовінізмом в країні і депопуляцією українського народу, зміна старих облич у владі і відповідальність за прийняття рішень можновладців.

"Зараз країна готується до виборів. До мене зверталися різні політики, пропонували місця у своїх списках. Я відмовилася. Я не хочу грати за чужими правилами. Я не хочу бути статистом і кнопкодавом. Мені необхідний досвід! Тому офіційно заявляю — я оголошую про створення партії, яка буде відповідати запиту у суспільстві. Це буде перша партія жінок України. Справжня, а не фіктивна. Партія Олі Полякової", — офіційно заявила зірка.

Вона також додала, що особисто буде формувати сильну та талановиту команду жінок, з якою в майбутньому зможе рухатися далі. Її партія не буде брати участь на дострокових виборах у Верховну Раду. Співачка каже, що не ставить за мету потрапити до парламенту за будь-яку ціну.

Раніше повідомлялося, що донька знаменитої української співачки Олі Полякової, 14-річна Маша Полякова, готується до великого концерту, який відбудеться в столичному Freedom Hall.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ