Today.ua

Оля Полякова показала, як розважається з доньками

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова поділилася на своїй сторінці в Instagram кумедним домашнім відео. Її доньки Маша і Аліса, а також хрещениця Ліза влаштували піжамну вечірку. Старша Маша грала на фортепіано, а молодша Аліса зображала смішні танці. Зірка знімала розваги дівчат на відео, ледве стримуючи сміх.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Підписники Олі Полякової оцінили в коментарях її почуття гумору і таланти дітей. Артистка раніше розповідала, що її старша дочка Маша займається музикою, верховою їздою, вона також бере уроки танців на пілоні.

"Маша дуже гарно грає!", "Моя улюблена мелодія!!!!! Так гарно грає Маша!!! Молодець!!!", "У талановитої мами і діти талановиті!", "Олю, я Вами захоплююсь!І Дівчата у Вас чудові!", "Які великі красотульки. Ось це тато в квітник трояндочок потрапив. Видно що садівник хороший по тому як трояндочки цвітуть і пахнуть,а мама так взагалі зірочка яка сяє і сяє і радує нас своїми хітярами", - написали коментатори.

Нагадуємо, Оля Полякова другий рік поспіль стала володаркою премії «Жінка України 2019» за версією журналу "Единственная". Журі оцінило внесок артистки в сучасний шоу-бізнес, взявши до уваги факт народної любові.

Раніше Оля Полякова поділилася на своїй сторінці в Instagram жартом, автором якої є її молодша дочка Аліса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ