Today.ua

Оля Полякова похвалилася почуттям гумору молодшої доньки

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова поділилася на своїй сторінці в Instagram жартом, автором якої є її молодша донька Аліса. Під час розмови з тренером дівчинка запитала, чи знає він її маму. Той відповів, що ні. Тоді Аліса не приховуючи своїх почуттів зазначила, що тренер "абалдел".
Підписники співачки оцінили почуття гумору Аліси, і почали ділитися в коментарях "шедеврами" своїх дітей. Вони відзначили, що дівчинка - гідна копія своєї зіркової мами.

"Як каже мій малий "Оля Полякововна"))" ,"Правильно!!!!!) І нехай Всі Балдіють", "Коли свого сина взяла на роботу і він попався на очі голові держадміністрації і питає малого ТИ ЧИЙ? а моя дитина відповідає МАМИН. Шеф, йому говорить ТАК ЦЕ Я ЗДОГАДАВСЯ, А МАМА ТВОЯ ХТО? і тут підвищивши тон голосу малий з величезною важливістю відповів, МОЯ МАМА НАЧАААААЛЬНИК))))", "Алюся супер!!! Почуття гумору ідеальне і таке дитяче і прикольне!!!", - написали фоловери.

Раніше Оля Полякова здивувала своїх шанувальників новим образом, влаштувавши справжній перформанс у "Палаці Україна" на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою". Співачка одягнулася в наряд королеви (червоний шкіряний корсет з білим і золотим оздобленням, з пишними рукавами, оздоблених мереживом) і разом з численною свитою, яка несла за зіркою 18-метровий золотий шлейф, ефектно вийшла через центральний вхід в зал і пройшлася серед глядачів.

На сцені Оля Полякова виконала дві пісні «Лед тронулся» і «Мадонна», зірвавши шквал оплесків.

Шанувальники порівняли Полякову з «шаленою імператрицею», російською співачкою Іриною Аллегровою.

Today.ua повідомляв, що Оля Полякова отримала премію «Жінка України 2019» за свій внесок у сучасний шоу-бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ