Today.ua

Олена Зеленська різко схудла: рідкісний вихід першої леді у Вінниці

Олена Зеленська останнім часом рідко з'являється на публіці. Після тижневої перерви перша леді України здивувала публіку своїм зовнішнім виглядом.

Сьогодні дружина Зеленського приїхала до Вінниці, де відвідала меморіал вшанування пам'яті жертв російського обстрілу 14 липня 2022 року.

"Серед згадок про 29 загиблих – фігурка голуба та сакура. Кожна людина, яку забрала в нас російська агресія, назавжди в наших серцях", - зазначила Олена Зеленська.

45-річна екс-сценаристка студії "Квартал 95" на публіці з'явилася у трендовому графітовому костюмі, що складається з прямих штанів зі стрілками та подовженого піджака вільного крою. Образ дружина Зеленського завершила кремовою сорочкою, яку застебнула на всі ґудзики, коричневими ретро-слінгбеками та трендовими сережками.

Волосся перша леді залишила розпущеним, уклавши на бічний проділ і підкрутивши локони у хвилі. У макіяжі Олена Володимирівна дотримувалася природних відтінків, щоб наголосити на природній красі.

Варто зазначити, що дружина українського президента виглядає значно худішою. Можливо вона різко скинула вагу або вдало підібрала вбрання, яке зробило її візуально стрункішою.

Нагадаємо, Олена Зеленська у трендових сережках та картатому піджаку зробила рідкісний вихід у світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ