Today.ua

Олена Зеленська одягла трендовий жакет 2023 року без лацканів

Володимир та Олена Зеленські в США зустрілися з Джо та Джилл Байден перш ніж відлетіти до Канади. Українська перша леді викликала фурор у трендовому жакеті цього року без лацканів.

У рамках візиту до США український президент із дружиною отримали запрошення своїх американських колег – вони приїхали до Вашингтона, щоб побувати у Білому домі.

Для нового виходу у світ 45-річна Олена Зеленська обрала чудовий образ - кремовий костюм, що складається з прямих штанів зі стрілками та подовженого приталеного піджака з одним ґудзиком, накладними кишенями-обманками. Найголовнішою деталлю жакета є відсутність лацканів та комір-стійка – ключові ознаки трендового піджака 2023 року.

Образ перша леді завершила туфлями з гострим носком, золотою брошкою у вигляді карти України, сережками та елегантною зачіскою.

Джилл Байден приймала в гостях українське подружжя у темно-синій сукні, підтримавши один із кольорів прапора України.

"Завжди рада нашим зустрічам. Сьогодні вона відбулась у Білому домі, - зазначила Олена Зеленська. - Розповіла, як пройшов Саміт перших леді та джентльменів, що втретє відбувся в Києві на початку вересня й був присвячений ментальному здоров’ю людей у всьому світі, зокрема тому, як на нього впливають війни".

Нагадаємо, Олена Зеленська у сірому костюмі-трійці та з брошкою-півником зачарувала вбранням із зворушливою деталлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ