Today.ua

“Олена Прекрасна“: Зеленська викликала ажіотаж своїм новим образом

Перша леді України Олена Зеленська на всіх ділових і навіть світських заходах виглядає стримано і стильно. У понеділок, 16 грудня, разом з президентом Володимиром Зеленським його дружина прибула в Азербайджан з офіційним візитом. На своїй сторінці в Instagram Зеленська поділилася фотографією, на якій спускається по трапу літака в чорних лакованих туфлях з круглим носком, чорних брюках, светрі під горло і коричневому прямому пальто. Підписники почали засипати першу леді компліментами і захоплюватися її елегантністю.

У коментарях під фото українці зазначили, що такий стиль Олені Зеленській дуже пасує.

"Прекрасна Олена", "Які ж ви гарні, я просто млію", "Красуня, слів немає", "Олена, ваше вбрання просто нереальне", "Класний образ", "Найкраща пара", – написали фоловери.

Володимир Зеленський вперше в ролі президента України прибув до Азербайджану на офіційні переговори з главою країни Ільхамом Алієвим.

Українського лідера зустрічали в найкращих традиціях - з почесною вартою, оркестром і червоною доріжкою. На площі біля резиденції президента Азербайджанської Республіки глави держав оглянули стрій роти почесної варти, пролунали державні гімни обох країн. Крім переговорів між керівництвом двох країн очікується підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення співробітництва між Україною та Азербайджанською Республікою. Також очікується зустріч Зеленського з прем'єр-міністром Азербайджану Алі Асадовим.

Нагадаємо, нещодавно перша леді України вперше звернулася до українців, записавши відеозвернення на мові жестів, з метою підтримати українських дефлімпійців на зимових іграх в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ