Today.ua

“Олена Кравець сильно втомлювалася і забувала свої рухи“: стало відомо, чому зіркова пара вилетіла з шоу “Танці з зірками“

Одна з найулюбленіших пар телеглядачів на шоу "Танці з зірками" Олена Кравець та Макс Леонов покинула паркет ще минулого випуску. Але тільки зараз партнер Кравець по танцям розповів, чому їх спіткала така участь.

Макс Леонов поділився своїми передчуттями. За його словами, до їх вильоту на шоу вели різні підказки долі. У нього постійно було відчуття, що щось має піти не так. І це сталося.

Він заявив, що їх танцювальній парі не вистачило глядацьких смс-повідомлень. Крім того, оцінки суддів також зіграли свою роль у той вечір. При цьому самим слабким місцем Кравець на паркеті Леонов назвав четвер.

За його словами, саме по четвергах у них нічого не виходило, Олена Кравець сильно втомлювалася і забувала свої рухи. І лише в п’ятницю у Кравець відкривалось нове дихання і їм вдавалось вдало потренуватись.

Крім того, у зіркової пари був один із найспокійніших днів – це понеділок. А щодо самого важкого танцю, зазначив, що пасадобль дався їм найважче. Вони обдумували не один раз зійти з дистанції, аде не здались і виступили перед публікою.

Раніше ми повідомляли, що за звання найкращих у шоу "Танці з зірками" цього тижня змагались чотири пари, а до фіналу пройшли лише три – Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина та Женя Кот і Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар.

Нагадаємо, Олена Кравець давно не живе разом зі своєю дочкою. Про це стало відомо під час одного з ефірів шоу “Танці з зірками”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ