Today.ua

Олена Кравець поділилася пікантним фото в купальнику

Актриса "Кварталу 95" і "Жіночого Кварталу" Олена Кравець порадувала своїх підписників фото з відпочинку, яке вона опублікувала в Instagram. На знімку зірка позує на фоні моря в купальнику в горошок і сонцезахисних окулярах, дивлячись убік і щасливо посміхаючись. Де саме вона відпочиває, Кравець повідомляти не стала. Її фанати оцінили пікантний знімок і захопилися красою та квітучим зовнішнім виглядом артистки.

"Моє море "в горошок" сьогодні", - прокоментувала вона публікацію.

"Ви така прекрасна, можна загинути", "Шалено красиві", "Дуже красива, обожнюю", "Богиня", "Яка Ви красуня", "Лена - ви красунечка! Захоплююсь вашим талантом і жіночністю!", "Як в фільмах СРСР", "Олена, в саме серце своєю красою", "Оленка Ви просто неймовірно красива і дивовижна", "Як зірка екрана з 50-х рр.", "З першого погляду здалося фото Мерилін Монро))", - написали фоловери.

Раніше Олена Кравець поділилася з підписниками в Instagram кадрами зі спокусливої фотосесії, на яких артистка позувала на камеру в білій сорочці без нижньої білизни.

Today.ua повідомляв, що Олена Кравець звернулася за допомогою до медиків через проблеми з психологічним станом. Навантаження на роботі позначилися на її здоров'ї і артистка зізналася, що без допомоги психолога їй важко впоратися зі стресом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ