Today.ua

Олег Винник заінтригував фото з українською акторкою

Український співак Олег Винник опублікував в Instagram нове фото, на якому з'явився у дуже ніжному образі в оточенні відомої української акторки Ольги Сумської.

Ольга Сумська відома своєю роллю Роксолани, і судячи з усього, Винник запросив її знятися у своєму кліпі на однойменну пісню. Презентація відеороботи анонсована на 28 лютого.

На спільних фото Олег Винник і Ольга Сумська сидять на лавці і позують як пара. Примітно, що Ольга виглядає ровесницею артиста, хоча вона і старша за нього. Винник позує у стильному сірому костюмі, а Сумська одягнута у рожеві штани і світле пальто, її волосся розпущене, а на обличчі акуратний макіяж.

"Ну яка ж “Роксолана” без @olgasumska?", - підписав фото Олег Винник.

Шанувальники співака не змусили себе чекати та почали засипати свого кумира компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

"Ви подарунок для України. Ваші пісні допомагають жити і вірити у краще", "Які гарні!", "Чекаємо з нетерпінням на кліп", "Я не можу жити без ваших концертів", "Які у нас гарні та талановиті артисти!", "Олеже, у вас чарівне серце. Я вас люблю!", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, прем'єра пісні "Роксолана" відбулася 14 лютого – на День Святого Валентина.

https://youtu.be/LpiOD_-gTvk

Раніше повідомлялося, що Олег Винник зачарував прихильниць новим образом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ