Today.ua

“Окупантам наказали підірвати Запорізьку АЕС“: екстрасенс спрогнозував, як закінчиться війна

Екстрасенс Роман Шептицький спрогнозував, які події очікують на Україну в найближчому майбутньому. Він заявив, що російські окупанти вже отримали наказ підірвати Запорізьку АЕС.

За словами мага, вже з 21 червня на українців чекають енергетичні зміни у посиленні боротьби з рашистами. На нас чекають низка маленьких перемог, які приведуть до великих. У липні в Україні продовжиться курс Євроінтеграції та НАТО. Ми матимемо більше можливостей подолати ворога.

"Розвиватиметься контрнаступ і повертатимуться окуповані території під контроль України - Крим, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Донецька та Луганська області. Тобто ми повернемо свою цілісність", - зазначив колишній учасник "Битви екстрасенсів".

Провидець вважає, що є загроза застосування тактичної ядерної зброї. Російські загарбники можуть підірвати Запорізьку атомну електростанцію. Проте українські військовослужбовці зможуть відбити наші території. Це питання, від якого залежить майбутнє цілої нації:

"Скоро всі окуповані міста повернуться до складу України і згодом їх відновлюватимуть. Ми все одно отримаємо перемогу над усім цим гадством. Ми сильні, згуртовані, тому іншого варіанта як перемогти у нас немає. Зараз наростає загроза для Запорізької АЕС. Карти показують, що окупанти вже отримали наказ підірвати її. Однак вони бояться його виконати. Молюся, щоб нашим воїнам вдалося вигнати звідти ворогів і зберегти нашу АЕС", - сказав Шептицький.

Езотерик запевнив, що такої важкої ситуації, яка спостерігалася у перші дні повномасштабного російського вторгнення, більше не буде, як і глобальних обстрілів. Водночас Роман Шептицький закликав співвітчизників не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та знайти найближчі бомбосховища. Провидець зробив песимістичний прогноз на майбутнє.

"Терор, на жаль, не закінчиться. Ворога ми виженемо, але не варто сподіватися, що Росія залишить нас у спокої", - цитує Шептицького УНІАН.

Раніше про те, в якому році і як завершиться війна з Росією, повідомила астролог Поліна Павлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ