Today.ua

Округлять обличчя і підкреслять зморшки: названо три найневдаліші стрижки для жінок за 50

Зовнішній вигляд жінки багато в чому залежить від її зачіски. Вдало підібрана стрижка може скинути пару-трійку років з обличчя своєї власниці, так само як невдала зачіска може зістарити. Стилісти поділилися, які зачіски не варто носити жінкам у віці старше 50, щоб не виглядати старшими за своїх однолітків.

Начіс

Цей елемент вінтажного стилю додасть зайвих років будь-якій жінці віком від 30 років, не кажучи вже про 50-річні. Начіс візуально робить обличчя жінки округлішим за рахунок невеликого прикореневого об'єму. Якщо ви хочете трохи підняти коріння волосся, тоді варто скористатися праскою для волосся. Головне, не переборщити.

Стрижка-їжачок

Ультракоротка стрижка "під хлопчика" не підходить жінкам середнього віку й старше. Такі експерименти із зовнішністю ще актуальні у підлітковому віці, але всім, хто старший, зачіска додає віку і підкреслює всі недоліки на обличчі – зморшки, прищі, вікові зміни. А якщо жінка злегка повненька, то стрижка-їжачок зробить візуально її обличчя ще округлішим.

Рідкий чубчик

Чубчик підходить до обличчя не всім, тому з нею потрібно бути максимально обережним у будь-якому віці. Зокрема, рідкий чубчик на жінках після 50 років виглядає дивно, особливо якщо у вас тонке волосся. Краще підібрати якусь асиметричну стрижку, в якій буде косий чубчик, або взагалі не буде чубчика, і тоді у вас більше шансів виглядати молодше за свій вік.

Раніше повідомлялося, яка стрижка допоможе приховати зморшки на обличчі й ідеально підходить жінкам за 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ