Today.ua

Офісний манікюр 2020: головні тренди нейл-арту нового року

Свята закінчилися, але це не означає, що яскравих моментів у житті тепер буде менше. Прикрасити свої будні можна за допомогою стильного манікюру, дивлячись на який щодня у вас буде з'являтися гарний настрій. Тим дівчатам, які ходять на роботу в офіс, підійде манікюр в найкращих традиціях мінімалізму. При цьому, навіть такий нейл-арт в 2020 році заграє свіжими тенденціями і новими ідеями.

Офісний манікюр 2020 повинен бути універсальним, щоб підходити під будь-ділове вбрання. Для того, щоб урізноманітнити однотонний манікюр, використовуйте мінімалістичні графічні візерунки, геометричні мотиви, контрастні відтінки кольорів.

Дівчатам, які дотримуються більш елегантного стилю, слід обирати червоні і бордові відтінки лаку, стримані леді як правило обирають традиційний френч, романтичні натури можуть прикрасити манікюр квітковими мотивами і принтами. Якщо йдеться про один-два нігтики, то такий ніжний манікюр ніяк не відволікатиме від офісної роботи, а навпаки додасть в будні трохи легкості.

Стилісти рекомендують забути про нудні безбарвні лаки. Краще вибрати щось з нюдовых тонів, які виглядають на нігтях куди більш ефектно, але при цьому не зухвало. Можна використовувати для декору дрібні стрази. Вони додають образу вишуканості.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="108709,108712,108711,108710,108714,108713,108715"]

Комбінування місячного манікюру і френча знову в моді. Такий варіант нейл-арту ідеально підходить для офісу, і при цьому зовсім не нудний.

Раніше повідомлялося, які головні тренди вечірнього манікюру будуть актуальними в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ