Today.ua

“Одеса завинила“: у Мережі з'явилося фото скромного кортежу Зеленського

Президент Володимир Зеленський вирушив 4 липня з триденним візитом до Одеси. Місцеві жителі помітили на дорозі його кортеж і зазначили, що він досить скромний. За словами очевидців, главу держави супроводжували чотири броньовані машини, два бусика, дві швидкі і автомобіль поліції. Як багато хто пам'ятає, під час поїздки Зеленського на Чернігівщину, в його кортежі нарахували від 12 до 15 автомобілів.

«Ну, не велосипеди. Ну майже ж. Навіть у Чернігові три тижні тому кортеж був з 15 машин. Одеса завинила», — прокоментували місцеві журналісти видання "Думська" кортеж Зеленського.

У Мережі з'явилося відео, на якому видно, як пересувався президент вулицями міста.

https://youtu.be/UC1SMogiybs

Свій візит в Одеську область Зеленський почав з відкриття стадіону у Південному. Напередодні приїзду президента тут почали активно "латати" дороги, як зазвичай відбувається перед візитами перших осіб держави. Комунальники вирішили по-швидкому засипати ями щебенем і залити бітумом. За документами, на такий тип покриття дається гарантія 3 роки, але стільки часу воно не тримається.

Як відомо, Зеленський пробуде в Одеській області три дні — з 4 по 6 липня. За цей час президент планує відвідати вітроелектростанції в Овідіопольському районі, огляне ремонт мосту через Хаджибієвський лиман і відправиться на церемонію святкування Дня ВМС України і відкриття поромної переправи "Орлівка-Ісакча". Під час огляду затонулого танкера "Делфі" Зеленський дав наказ до 20 липня прибрати судно з берега, щоб не "ганьбити владу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ