Today.ua

Обтягуюча сукня та червона помада: 18-річна донька Олі Полякової продемонструвала жіночний образ

Старша донька української співачки Олі Полякової похвалилася в Instagram новими фото, на яких постала у неймовірно жіночному образі. 18-річна Маша Полякова вдягла обтягуючу чорну сукню, яка підкреслила її форми - груди та пружні сідниці.

Зіркова дочка Полякова зараз живе та навчається в Лондоні, в одному із закладів якого і були зроблені знімки. Мабуть, дівчина прийшла на якусь студентську тусовку.

Марія розпустила своє довге волосся і нанесла на губи червону помаду. Чорну сукню з довгим рукавом з одного боку повністю прикриває всі частини тіла, а з іншого - підкреслює всі округлості, і в ньому фігура виглядає надзвичайно жіночною і сексуальною. "Родзинка" образу Маші - срібляста підвіска на шиї.

18-річна Маша Полякова дивиться в камеру томним поглядом, і стрілки на її очах додають їй ще більшої загадковості.

У коментарях до фото фоловери Марії Полякової зазначили, що на цих знімках вона схожа на свою маму, а також на персонажа зі стрічки "Хто підставив кролика Роджера" Джесіку Реббіт.

"Королева ночі", "Схожа тут на Джесіку Реббіт", "Красива фігура, стиль суперський", "Маша красива, але зовсім інша, ніж Оля. І це її фішка. стервозна форма верхньої губки)))", "Шикарні стегна", - пишуть передплатники.

Раніше повідомлялося, що Маша Полякова перефарбувала волосся і зробила трендове укладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ