Today.ua

Оберіг на все життя: названо 5 імен, власниць яких захищають вищі сили

Езотерики вважають, що імена можуть впливати на долю людини. Так, названо п'ять імен, власниці яких мають "оберіг", наданий їм вищими силами.

Олександра

Це ім'я походить від чоловічого грецького імені, що означає охорону і захист. Це найщасливіше ім'я для дівчат, тому що воно створює захисну оболонку, надає характеру власниці мужність і здатність вирішувати будь-які ситуації.

Вікторія

В перекладі з грецької мови - "перемога". Це значить, що власниця цього імені буде перемагати в усьому, за що б вона не взялася. Вікторія точно знає, чого вона хоче від життя і впевнено йде до досягнення своїх цілей, з легкістю долаючи труднощі, які випадають на її долю.

Варвара

Варвара - спокійна і врівноважена, але все-таки любить ризикувати, приймати кардинальні рішення і вирішувати, як може спершу здатись, нерозв'язні ситуації. Дівчата з цим іменем можуть постояти за себе і відстояти свою точку зору в будь-якій суперечці, адже фортуна вірно супроводжує їх по життю.

Маргарита

Ці жінки стають чудовими керівниками. Вони вміють бути жорсткими, де це треба, та завжди борються за справедливість. При цьому Маргарити - добрі, ніжні, довірливі. Внутрішній голос Маргарит допомагає їм по життю і підказує, як бути в тій чи іншій ситуації.

Ольга

Ольга завжди залишається веселою та позитивною. При цьому ці дівчата дуже цілеспрямовані і навіть вперті. Вони йдуть тільки вперед, не звертаючи зі шляху перед лицем небезпеки. Власниці цього імені мають нескінчений оптимізм і позитив.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, люди з якими іменами живуть довше інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ