Today.ua

“Нуль як людина і виглядаєш як лайно“: Кондратюк розніс Ані Лорак, Лободу і зірок російської естради

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер та телеведучий, різко висловився про російських зірок шоу-бізнесу та українських співаків, які активно гастролюють в РФ. Свою думку з цього приводу Кондратюк озвучив в інтерв'ю українським ЗМІ.

Зокрема, Ігор Кондратюк заявив, що не цікавиться творчою діяльністю Світлани Лободи, Ані Лорак та інших українських артистів, які під час російської військової агресії живуть і гастролюють в РФ.

"Я й забув, що вони співають (Анна Сєдакова, Світлана Лобода і Ані Лорак, - ред.). Пам'ятаю перші альбоми Лорак, а зараз взагалі не стежу. Вона мені як артистка, яка в період агресії співає для агресора, не цікава. Вибачте, для мене її не існує", - заявив Кондратюк.

Також він повідомив, що навіть задля професійного інтересу не цікавиться творчістю Світлани Лободи та її новими треками.

"Я не знаю, що співає Свєта Лобода останні роки. Вони допомагають агресору проти України. Виникає питання, хто вони такі? Я вам скажу - вони проти України. Клянуся, я не знаю, чим вони зараз займаються в Росії. Ви можете в це не вірити. Я чув, що Лобода народила дитину, і все", - сказав телеведучий.

Коментуючи російських зірок, які підтримують анексію Криму і війну на Донбасі, та при цьому раптом захотіли гастролювати в Україні, Кондратюк заявив, що "це пробний камінь".

"Для чого їм це потрібно, я не знаю, але з тих пір, як вони підтримали агресію Путіна, вони перестали існувати для мене як хомо сапієнс. У них немає мізків... Я толерантний до переважної більшості людей і їх вчинків. Але коли хворий на голову глава держави веде війну з колись дружньою державою, жертвами якої стали вже 13 тисяч людей, а ти ні гу-гу, ти виглядаєш, як лайно. І нуль як людина. Я можу це сказати всім російським гастролерам в обличчя", - додав Кондратюк.

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк запропонував своє вирішення конфлікту на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ