Today.ua

Новий рік 2020: у чому зустрічати рік Щура і в якому кольорі

Наступний 2020 рік за східним календарем буде роком Білого Металевого Щура. Щоб задобрити господаря року, астрологи рекомендують відзначати Новий рік в домашній атмосфері і в затишному одязі. Найкращими кольорами для зустрічі свята будуть білий, сірий, сріблястий і чорний. Яскравих фарб варто уникати.

Новорічне вбрання не повинне бути офісним і нудним, незважаючи на оголошену колірну гаму. У свій образ можна додавати додаткові відтінки. Наприклад, бежевий колір в 2020 році стане одним з наймодніших. Тому святкове вбрання цілком може бути попелястим або димчастим. Перламутровий відтінок та колір "айворі" додадуть новорічному образу романтичності, легкості і ніжності.

Щур не любить пафосу, тому ваше вбрання для зустрічі Нового року має бути елегантним, стриманим і стильним, і при цьому зручним і вільним. Тому якщо будете вибирати між сукнею-футляром і просторою тунікою, оберіть друге.

Щоб не бути сірою мишкою на вечірці, додайте у свій образ аксесуари. Це можуть бути підвіски, кулони, брошки металевого відтінку, срібний пояс на сукню, сріблясті туфлі, або клатч зі стразами.

Щурові не сподобається зображення котів на одязі, тому леопардову сукню краще приховайте до наступного року.

Раніше повідомлялося, які страви повинні входити до складу новорічного меню при зустрічі 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ