Today.ua

Новорічний шпагат: Анастасія Волочкова шокувала новим фото з лазні

Анастасія Волочкова не раз говорила про те, що фото з її шпагатами привертають більше уваги аудиторії, ніж знімки з виступів. Деколи підписники зірки в соцмережах зазначають, що балерина перебільшує з фотошопом, а іноді публікує занадто відверті світлини. Здавалося б, чим ще можна шокувати розпещену публіку. Але Волочкова вирішила запам'ятатися напередодні свят та поділилася на своїй сторінці в Instagram фотографією, де позує в традиційному для себе шпагаті повністю голою.

Волочкова прикрила груди банним віником, а на голові у неї виблискує рожевий капелюшок. По фото видно, що балерині дуже жарко. Мабуть, в холодну зиму Анастасія вирішила поділитися зі своїми фанатами частинкою свого гарячого серця.

"Передноворічний шпагат. Мірило моєї російської лазні. До банного мистецтва мене привчив мій тато у віці 13 років. А я сіла на шпагат не відразу у своєму житті. Для цього потрібні роки щоденної і багатогодинної праці. А зараз цей мій шпагат хвилює дуже багатьох... Багатьом з вас шпагат мій цікавіше моїх досягнень", - підписала фото балерина.

У коментарях під святковим знімком шанувальники балерини зазначили, що шпагат - це найбільше досягнення Волочкової. Але є і ті, хто не оцінив по достоїнству роки робіт зірки, написавши під фото, що їм вже набридло дивитися одні й ті ж фотографії.

"Ні до, ні після неї цього звичайно ніхто робити такого не міг", "Уау, мужики напевно кайфують від нього", "Супер шпагат", "Вже набрид Ваш шпагат, стільки років одне і теж. Нудно", "Шпагати, звичайно, добре, але якось вульгарно виглядає", - написали фоловери.

Напередодні Анастасія Волочкова поділилася фотографією зі шпагатом з теплого Таїланду, де вона вирішила побути на самоті та відпочити від метушні великого міста. Там вона продемонструвала шпагат в купальнику під час морської прогулянки на яхті.

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова поділилася дуже дивним фото, на якому у неї з'їхали деякі частини тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ