Today.ua

Новорічний манікюр 2020 на короткі нігті: в тренді нордичні мотиви

Ніяк не можете відростити довгі нігті? Ну і не треба! Зараз сучасна нейл-індустрія диктує свої модні правила: мінімум довжини і максимум кольору! Пропонуємо подивитися новорічну добірку. Майстри приготували до Нового року 2020 ідеї модного манікюру, який буде вигідно виглядати навіть на самих коротких нігтиках.

Нордичні мотиви

Ніжний зимовий манікюр 2020 на короткі нігті – це різноманітні скандинавські візерунки на нігтях, а також красиві сніжинки, олені, ведмеді або їх сліди, сніговики, пташки. Сюди можна додати новорічні іграшки, яскраві зірочки.

Червоний — класика!

Манікюр з червоним лаком не вийде з моди ніколи! Це така ж класика, як червона помада або чорні стрілки. Більш того, на коротких нігтях червоний лак виглядає навіть ефектніше, ніж на довгих! Червоний колір добре поєднується з білим, чорним і золотим. Це те, що потрібно до Нового року. Тому червоний зимовий манікюр може підкреслити ваш стиль і зробити образ сильним і яскравим. Серед модних ідей зимового червоного манікюру – нігті, прикрашені білими сніжинками.

В'язаний манікюр

На коротких нігтях гармонійно і стильно виглядає зимовий манікюр светр на нігтях. При цьому можна в'язаний дизайн зробити тільки на одному-двох нагідок.

Також зверніть увагу, що цієї зими в моді будуть і такі кольори: металік, сталевий, рожевий, бежевий, кремовий, червоний, бірюзовий, блакитний, жовтий, оранжевий, фіолетовий, зелений. Тому сміливо купуйте лаки вищевказаних кольорів – вони послужать вам основою для неймовірного зимового манікюру.

Манікюр з глітером

Напередодні новорічних і різдвяних свят гліттер – відмінне доповнення для модного манікюру зима 2020. Правда, є одна умова – блискітки повинні прикрашати не більше двох нагідок.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="95539,95541,95542,95543,95545,95546,95547,95548,95549,95550"]

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні холодної зими блакитний або синій манікюр стає все більш актуальним – це один з кращих варіантів зимового манікюру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ