Today.ua

Новорічна акція: Vodafone дарує абонентам безкоштовний зв'язок

Vodafone, один з найбільших мобільних операторів, запустив новорічну акцію для своїх абонентів. Придбавши у грудні та січні в магазинах Vodafone смартфони Samsung за спеціальною ціною, можна отримати в подарунок пакет послуг зв'язку Vodafone на цілий рік. Участь в акції беруть смартфони Samsung Galaxy A30s і Samsung Galaxy A50.

Придбавши смартфон через сайт мобільного оператора, або в спеціалізованому магазині, абоненту Vodafone треба зареєструватися для участі у новорічній акції. Для цього потрібно спочатку встановити SIM-карту в акційний смартфон, поповнити рахунок на 5 грн, зателефонувати за номером 111 і відправити SMS з текстом «2020» на короткий номер 2251. Послуга «Рік без абонплат» підключиться протягом 48 годин. Термін дії послуги можна буде перевірити за допомогою комбінації *365*1#.

Vodafone також запропонував напередодні свят підключити своїм абонентам вигідний тариф всього за 75 гривень на місяць. Його перевагою є необмежена кількість мобільного інтернету на максимальній швидкості в мережах 2G, 3G і 4G LTE, а також 300 безкоштовних хвилин на будь-які дзвінки, в тому числі і на міські номери.

Нагадаємо, за 45 гривень в місяць можна підключити тариф Vodafone Family з двома безлімітами. Для дітей і людей похилого віку такий тариф буде особливо вигідним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ