Today.ua

Нова Пошта змінила тип упаковки посилок: усі подробиці

Нова Пошта з кінця квітня перейшла на новий тип упаковки посилок: замість пінопласту в усіх відділеннях поштового оператора буде використовуватися повторно перероблений папір. Про це повідомили у прес-службі компанії.

По-перше, компанія відмовляється від пінопласту на користь вторсировини. Також новий тип упаковки допоможе упаковувати і відправляти посилки майже на 12% швидше. Крім того, папір, яким заповнюються коробки, забезпечить максимальний рівень захисту від пошкоджень.

"Ми проаналізували кращі світові практики і вибрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста в прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує Нова Пошта, папір буде йти на повторну переробку", - розповіли в компанії.

Також в компанії відзначили, що у Нової Пошти існує більше 20 варіантів упаковки та наповнювачів для різних видів посилок, а надійність доставки складає 99,97%. У минулому році компанія відмовилася від почтоматов у відділеннях ПриватБанку і буде розвивати власну мережу (в планах — 1000 зон самообслуговування до 2020 року).

З початку року найбільше відділень Нової Пошти відкривалося у великих містах (Київ, Одеса, Запоріжжя, Харків), а також в населених пунктах Донецької, Хмельницької та Київської областей. Тепер скористатися послугами компанії можна в 2842 відділеннях і 44 почтоматах, встановлених в зручних для клієнтів локаціях.

Раніше повідомлялося, що через зростання цін на паливо Нова Пошта підвищила свої тарифи на 11-25%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ