Today.ua

Нова Пошта запускає четвертий сезон Business school

Логістична компанія Нова Пошта, лідер з експрес-доставки в Україні, запускає четвертий сезон освітньої ініціативи для власників малого і середнього бізнесу в Україні Business school. Навчання проходитиме у вересні-грудні 2019 року у восьми містах україни: Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Львові, Хмельницькому, Полтаві та Івано-Франківську. В кожній групі – до 40 учасників.

Вартість навчання в четвертому сезоні Business school становитиме 1500 гривень.

"За сім модулів (бізнес-процеси, фінанси, збут, ціноутворення, маркетинг, цифрові комунікації) учасники отримають необхідні знання для ефективного ведення бізнесу. Восьмий модуль - захист планів підвищення ефективності бізнесу перед експертами. Кращі студенти отримають гранти на послуги логістичної компанії", - зазначає керівництво Нової Пошти.

Кожен модуль передбачає тренінговий семінар, виконання практичних вправ та аналіз кейсів українських компаній. Між модулями учасники вирішують завдання в спеціально розроблених шаблонах, використовуючи дані і факти свого бізнесу.

Нинішній сезон – четвертий для Business school. У 2018 році студентами стали 433 підприємця з восьми міст України.

Раніше Нова Пошта випустила цінні папери на 300 мільйонів гривень. За допомогою розміщення облігацій Нова Пошта має намір зміцнити лідируючі позиції на ринку.

Нагадаємо, Нова Пошта встановила новий рекорд з доставки відправлень. Українці стали купувати більше: кількість доставок зросла на 23 відсотки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ