Today.ua

Нова Пошта озвучила вражаючі дані

Нова Пошта встановила новий рекорд за кількістю доставок - 174 млн посилок у 2018 році. У компанії підкреслили, що це на 20% більше, ніж у 2017-му. Найбільше відправлень оформляли бізнес-клієнти Нової Пошти, кількість сформованих ними посилок за рік збільшилася майже на чверть.

У Новій Пошті зазначили, що основний драйвер зростання ринку експрес-доставки - це великий і середній e-commerce. Українці все активніше замовляють посилки з-за кордону - доставлено 2,7 млн ​​міжнародних відправлень.

У відповідь на зростання попиту на послуги експрес-доставки Нова Пошта постійно розширює мережу. За даними компанії, у 2018 році було відкрито близько 350 нових відділень і встановлено понад 200 поштоматів, які працюють не тільки в їхніх відділеннях, а й в мережевих супермаркетах: "Епіцентр", "Лоток", "Ашан", "Леруа Мерлен" .

Директор компанії також планує розширювати мережу в невеликих населених пунктах, щоб кожному жителю України було зручно працювати з ними.

Директор Нової Пошти Олександр Бульба повідомив, що компанія постійно інвестує в поліпшення сервісу. Середній показник NPS (готовність рекомендувати компанію) за рік виріс з 58 до 66%, а в IV кварталі досяг 72%. Покращився CSI (показник задоволеності сервісом) - з 8,17 бала в 2017 році до 8,42 бала з 9 в 2018 році. Посилку доставляють в середньому на 50 хвилин швидше.

Нову Пошту на новий рівень вивів Київський інноваційний термінал, який за рік обробив 80,7 млн ​​посилок, пропускаючи в середньому 220 тис. посилок на добу. А в грудні 2018 року встановила добовий рекорд - 400 тисяч посилок.

За 2018 рік Нова Пошта перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 3 млрд грн податків і зборів - на 43% більше, ніж за попередній рік.

Раніше повідомлялося. що українська компанія Нова Пошта змінила керівництво. Відтепер відомий бізнесмен і "батько українського інтернету" Олександр Ольшанський, який увійшов до складу Наглядової ради Нової Пошти, буде відповідати за розвиток IT і діджитал-напрямків. Нова Пошта повідомила, що нова посада Олександра Ольшанського - незалежний директор.

Відомо, що компанія Нова Пошта вже офіційно працевлаштувала 28 тисяч співробітників, платить всі необхідні податки та збори. Тільки за 2018 рік компанія заплатила 3,3 млрд. Чому це важливо? Тому що податки – це пенсії, дороги, лікарні та стипендії. Серед 17 підприємств в категорії "Транспортна галузь" Нова Пошта зайняла четверту позицію за обсягом виплачених податків після таких держкомпаній, як "Укртрансгаз", "Укрзалізниця" і АМПУ (Адміністрація морських портів України). Чим більше компанія Нова Пошта – тим більше коштів вона платить державі і допомагає забезпечити безкоштовну медицину, освіту, ремонт інфраструктури та соціальні виплати.

Нагадаємо, через зростання цін на паливо "Нова пошта" підвищила свої тарифи на 11-25 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ