Today.ua

“Нормального життя в Україні не буде“: екс-регіоналка Герман погрожує Зеленському

Колишня депутат "Партії регіонів" Ганна Герман сподівається, що Володимиру Зеленському не так просто щось вбити в голову і він не стане робити різких вчинків. Про це вона заявила в прямому ефірі на українському телебаченні.

Герман підкреслила, що в новій команді президента є "люди минулого" і один з них - це Олександр Ткаченко. Вона сподівається, що Зеленський не та людина, яка буде слухати всіх підряд і прислухатися до їхньої думки, в іншому випадку, нормального життя в Україні не буде, як і мирного процесу. Також колишня "регіоналка" повідомила, вона зберігає надію на те, що Зеленський заступиться за телеканал NewsOne і не допустить його закриття.

Як стало відомо напередодні, 5 вересня, Нацрада вирішила позбавити ліцензії телеканал Медведчука NewsOne. Телеканал звинуватили в порушенні абзаців 3 і 4 частини. 2 ст. 6 закону «Про телебачення і радіомовлення», ч. 1 ст. 28 закону «Про інформацію», а також у тому, що NewsOne не виправив свої порушення, які раніше вже фіксувала Нацрада.

В ефірі того ж NewsOne Ганна Герман заявила, що Україна нібито рухається в бік розколу і федералізації, на що, за її словами, вказує безліч конфліктів між місцевою владою та президентом.

Раніше співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко поскаржилася, що поки спікер парламенту Дмитро Разумков не бачить, "слуги народу" бігають до неї за порадами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ