Today.ua

“Нічого доброго з цього не буде“: Зеленський прокоментував мітинги за участю Порошенка

Володимир Зеленський, президент України, вважає, що колишній глава держави Петро Порошенко "помиляється", скликаючи громадян на мітинги. Про це Зеленський сказав за підсумками зустрічі "нормандської четвірки", яка вчора, 9 грудня, відбулась в Парижі.

Виступаючи перед журналістами, Зеленський заявив, що мітинги, які скликає п'ятий президент України Петро Порошенко, є помилкою, і "нічого доброго з цього не буде".

"Я думаю, що в цілому це велика помилка, його особистості. Чого він хоче, знає тільки він. І мене, чесно, це не дуже цікавить. Мені шкода, що ми сьогодні всі з вами вирішуємо проблему, яку, підписуючи правильно, нам було б легше, але там були і умови складні. Може, і не могло бути по-іншому. Я не хочу нікого критикувати. Я думаю, що він (Порошенко, - ред.) помиляється, і нічого доброго з цього не буде", - заявив Зеленський.

Як відомо, вчора, 9 грудня, поки в Парижі тривала зустріч "нормандської четвірки", у Києві проходила акція "Варта на Банковій". Активісти вимагали від глави держави не допустити здачі національних інтересів і не йти на поступки Росії під час зустрічі в "нормандському форматі". Також учасники мітингу виступали проти розведення військ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ