Today.ua

Незважаючи на вагітність: Настя Івлєєва і Елджей прогулялися разом за ручку та розповіли про примирення

Настя Івлєєва і Елджей досі разом. І не було ніяких розлучень і недомовок, а за ці дні парі просто приписали неіснуючий розрив. Шанувальники цілий тиждень обговорювали жахливу новину про те, що нібито Настя Івлєєва і Елджей розлучилися. Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація, що Елджей записав пісню з новоюї виконавицею і закрутив з нею роман, а також колишнє подружжя розлучилося і перестали носити обручки.

Також Настя Івлєєвій приписали позаматкову вагітність і за чутками, Елджей залишив Настю як раз із-за того, що вона не може мати дітей. Щоб розвіяти чутки, Настя Івлєєва і Елджей записали спільне відео, де вони прогулюються удвох і доводять, що їх почуття все ще не згасли. А Настя Івлєєва підсумувала, що вони поруч, навіть не дивлячись на її позаматкову вагітність та аборти.

Шанувальники пораділи радісній звістці, адже вони так хотіли, щоб Настя Івлєєва і Елджей були разом. Тепер залишилося тільки чекати майбутнього весілля. Цікаво, Настя Івлєєва вже підібрала собі сукню до торжества?

Нещодавно ведуча виставила у своєму блозі шикарний знімок, де загадково пообіцяла підписникам приємний сюрприз, який вона вже готує на Новий рік.

https://www.instagram.com/p/B4kjCE_gN_K/

Раніше ми повідомляли про те, що Настя Івлєєва і Елджей збиралися одружитися. Але перед весіллям між закоханими пробігла чорна кішка. Спочатку заговорили про роман Елджея з популярною співачкою Ерою Істрефі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ