Today.ua

“Несумісно із Зеленським“: Тимошенко запевняє, що не мітить на крісло прем'єра

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запевняє, що її не цікавить посада прем'єр-міністра України через розбіжності поглядів із президентом Володимиром Зеленським. Втім, в оточенні Тимошенко надають протилежну інформацію. Про це повідомляють українські ЗМІ із посиланням на власні джерела.

Так, соратники Юлії Тимошенко вважають, що через перипетії в уряді президента Володимира Зеленського лідерка "Батьківщини" може розпочати чергову боротьбу за головне крісло в Кабміні.

Сама ж Тимошенко заперечує інформацію про бажання стати прем'єром за нинішньої влади, про що вона заявила журналістам в кулуарах Верховної Ради.

"Це нереально. Я дуже добре знаю природу народження влади Зеленського, і моє прем'єрство не буде сумісним із його президентством", – запевнила Тимошенко.

Джерело у "Батьківщині" повідомило, що на сьогодні лідерка партії не працює на розширення електоральної підтримки, а "намагається зберегти те, що зібрала на парламентських виборах". За словами співрозмовника ЗМІ, Тимошенко цілеспрямовано працює на свою основну аудиторію – соціально незахищених громадян і старше покоління.

Очікується, що наступною "війною" політсили після ринку землі буде бій проти трудового кодексу.

Нагадаємо, під час розгляду законопроєкту про ринок землі Юлія Тимошенко заблокувала парламент та висунула свої вимоги Зеленському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ