Today.ua

“Нереальна смакота“: Ольга Сумська поділилася фірмовим рецептом пирога зі сливами

Ольга Сумська поділилася фірмовим рецептом пирога зі сливами. Народна артистка України закликала шанувальників побалувати себе смачним осіннім десертом.

Зірка серіалу "Кріпосна" багато працює, але у вільні моменти любить радувати рідних випічкою власного приготування. 57-річна Ольга Сумська у вихідний приготувала сливовий пиріг. Сезон цих фруктів якраз у розпалі.

"Маю трохи часу та натхнення… Сьогодні спекла для сім'ї фірмовий пісочний пиріг зі сливами! Нереальна смакота!" – зазначила теледіва.

Інгредієнти:

Приготування

Відокремте жовтки від білків і поставте білки у холодильник. Збийте жовтки з 0,75 склянки цукру. Натріть на тертці охолоджене вершкове масло, додайте розпушувач (або соду), погашений чайною ложкою лимонного соку, і борошно. Замісіть тісто, воно не повинно липнути до рук.

Сформуйте кульку тесту та поставте в холодильник на 10-15 хвилин. Окремо збийте білки до піків, поступово вводячи цукор, який злишився, і чайну ложку соку. Повинна вийти стійка густа маса. Покладіть яєчну суміш у холодильник.

Промийте сливи і протріть рушником. Їх потрібно почистити від кісточок на розрізати навпіл. Розкачайте тісто на пергаменті, викладіть на нього шматочки слив та поставте у духовку на 20-30 хвилин. Випікайте за температури 160 градусів.

Потім пиріг потрібно дістати, покрити збитими білками та повернути в духовку ще на 5-7 хвилин. Готовий сливовий пиріг слід нарізати, поки він теплий.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Ольга Сумська показала кумедні фото, на яких вона разом із чоловіком Віталієм Борисюком ласувала пирогом.

"Що вам сказати... Це суперсмак. Можна ковтнути язика. До речі, цей пиріг можна готувати з вишнями, з яблуками, абрикосами. Було б бажання!" - зазначила актриса. 

Раніше Ольга Сумська поділилася рецептом соковитого пирога з персиками та яблуками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ