Today.ua

Неповнолітній разом із матір'ю побили поліцейського

У п'ятницю, 3-го травня, у селищі міського типу Кельменці Чернівецької області дільничні офіцери поліції помітили біля центральної районної лікарні 17-річного місцевого жителя, який курив цигарки. Провоохоронці зробили хлопцю зауваження за паління у громадському місці. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Через деякий час підліток разом з 36-річною матір’ю підійшли до одного з дільничних і почали нецензурно лаятися, при цьому хлопець напав ззаду на поліцейського, а жінка почала бити поліцейського руками по голові.

Внаслідок чого правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді осадження лівої половини обличчя та м’яких тканин потилиці.

За фактом нападу на дільничного слідчі Кельменецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше у центрі Києва, на вулиці Велика Васильківська, п’яний водій “євробляхи” побив поліцейського.

Нагадаємо також, що в Івано-Франківській області чоловік обстріляв радіостанцію та наніс ножове поранення поліцейському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ