Today.ua

Неонові кольори і абстрактні малюнки: які головні тренди манікюру 2020

Модні тренди в манікюрі так само мінливі, як і в одязі, або макіяжі. При цьому кожна дівчина шукає для себе щось унікальне. В манікюрі 2020 акцент буде зроблений саме на індивідуальність. У тренді залишаються яскраві нігті неонових кольорів для експресивних дівчат, нюдові відтінки для більш стриманих образів, і абстрактні малюнки в дизайні, як елементи декору для тих, хто хоче виділятися з натовпу.

Неоновий манікюр 2020

Вже не перший сезон неонові кольори залишаються модними і стильними. У новому сезоні 2020 неонове покриття в поєднанні з гострою та подовженою формою нігтів буде виглядати максимально стильно та актуально. Взимку такий манікюр буде піднімати настрій його власниці, а в теплу пору року стане відмінним доповненням до яскравого повсякденного або святкового вбрання.

Нюдовий манікюр 2020

Нюдові відтінки знаходять своїх шанувальниць кожен сезон. Мода на відтінки бежевого, молочного або рожевого триватиме довше, ніж на будь-які інші. Якщо яскравий манікюр до чогось зобов'язує, то ніжний нюдовий дизайн підійде будь-якій дівчині під будь-який привід. До того ж, такі нігті завжди виглядають дуже доглянуто. Прикрасити манікюр у світлих тонах можна блискітками, камінчиками і будь-якими кольоровими елементами. Матовий нюдовий манікюр виглядає на нігтях просто чарівно, додаючи їм особливого шику.

Абстрактний манікюр 2020

Манікюр з зображенням облич дівчат, геометричних фігур, яскравих смужок і точок буде актуальним і модним у цьому році. Найкрасивіше абстракція буде виглядати на нігтях овальної форми. Вибір палітри кольорів цілком залежить від вашої фантазії і смакових уподобань. У зимовий час актуальним буде манікюр з мармуровим дизайном в блакитних, світло-рожевих або сріблястих тонах. Досвідчені майстри нейл-арту активно використовують гель "павутинка" для створення неповторних абстракцій, а також шалено популярним серед дівчат залишається абстрактний манікюр в стилі "бризки фарби", який виглядає дуже яскраво на руках.

Раніше повідомлялося, як зробити леопардовий французький манікюр, який буде модним у 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ